Youtube Video

İngiliz Çivisi ve Mehmetçiğin Çarığı

İngiliz Çivisi ve Mehmetçiğin Çarığı

Tarih:2015-07-15 / Hit:11666

İngilizler, Türk askerleri için 1.Dünya savaşında özel ürettikleri zehirli çivilerle savaş suçu işlemiş! Tarihin en korkunç yöntemlerinden biri olan bu çiviler, uçaklar vasıtasıyla cephelere dağıtılmış.

Çanakkale'de zaten ayağında doğru dürüst çarık dahi olmayan binlerce mehmetçik, yukarıdan atıldığı zaman mutlaka bir tarafı dik kalan bu zehirli çivilere basarak kangren olmuş.

Bu çiviler dört taraflı olup,her bir kancasında zehir bulunmaktadır.Ayrıca her ne şekilde atılırsa atılsın,bir kenarı mutlaka ayağa saplanacak şekilde üretilmiştir.

Bu zehirli çiviler yüzünden 12 bin askerin bacağı testereyle kesilmiş ve ateşle dağlanmış olmasına rağmen Mehmetçik savaşmaya devam etmiştir.Soykırımdan dem vuranların gözüne soksak yeridir.Alçaklıklarını yazan tarih lanetleyecek onları.

Çiviler ne şekilde atılırsa atılsın mutlaka ayağa batacak şekilde üretilmiş

 

BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

  • Tarihin her döneminde, Müslümanları ve İslamiyeti zarar verecek her entrikanın altında direkt sahne almasalar da bir İngiliz parmağı mutlaka vardır. Buna Yemende İngilizlere uzun yıllar esir olarak yaşayıp, bir vesileyle tekrar vatanına kavuşan dedem rahmetli Hasan efendi 'İngiliz siyaseti' derdi.

    ersan sazaklıoğlu

    2015-07-15 00:00:00

YORUM YAZ




Son Eklenen Yazılar

Dünya'nın En Eski Ekmeği Çatalhöyük'te Bulundu

  Dünyada kentleşmenin olduğu ilk yerlerden Çatalhöyük'teki kazıda 8 bin 600 yıllık "ekmek" bulundu. Konya'nın Çumra ilçesinde yer alan, Neolitik ...

Unutulan Büyük Türk Hükümdarı Babürşah ve Panipat Savaşı

Tarihte, Türkler tarafından Türkistan’da Selçuklu, Timurlu; Anadolu’da Osmanlı Devletleri gibi, Hindistan’da da muhteşem “Babürlü” veya “Gürganiye” Devleti kuruldu....

1927 Tarihli Uzunköprülü Ali Efendi Çeşmesi'de Suyuna Kavuştu.

Bir vakıf medeniyeti olan ecdadımız bunun bir numunesi olarak hayır niyetiyle yaşadıkları mahalleye , şehre çeşmeler inşa etmişler. Bu çeşmeleri inşaa ederken de dü...